Дома> Производи> Надворешен LED дисплеј фиксиран> Екранот за LED во затворен простор> Затворен LCD екран со монтиран Displayид
Затворен LCD екран со монтиран Displayид
Затворен LCD екран со монтиран Displayид
Затворен LCD екран со монтиран Displayид
Затворен LCD екран со монтиран Displayид

Затворен LCD екран со монтиран Displayид

Начин на плаќање:L/C,T/T,Western Union

Инкотерм:FOB,CFR,CIF,FCA

Мин. Со цел:1 Set/Sets

Транспорт:Ocean,Land,Air

Порт:Shenzhen,Guangzhou

Опис на производот
Атрибути на производо...

Модел бр.FX-2.8

БрендПрива

Способност за набавка...

ПакувањеДрвена кутија

Продуктивност2000m2/month

ТранспортOcean,Land,Air

Место на потеклоКина

Способност за снабдување20000m2/month

СертификатISO2004

HS код8528591090

ПортShenzhen,Guangzhou

Начин на плаќањеL/C,T/T,Western Union

ИнкотермFOB,CFR,CIF,FCA

Пакување и испорака
Продажни единици:
Set/Sets
Тип на пакет:
Дрвена кутија

Затворен LCD екран со монтиран Displayид

Поврзете ги сите линии на напојување и сигнал, а потоа проверете го континуитетот на линиите. Кога сè е подготвено, вклучете го компјутерот за дебагирање на екранот со софтвер. По дебагирање, сè е во ред, а потоа разубавете (аранжман на линиите и надворешно влечење на структурата на рамката).

Внатрешни фиксни LED дисплеи со екрани се составени од SMD (код за емитување светло на површината-монтирање на уредот). Просторот помеѓу двете LED диоди (пиксели) е помалку во оваа технологија; како резултат, внатрешните LED дисплеи се видливи дури и од најкратко растојание. Оваа технологија е револуционерна не само во смисла на незгоден амбиент, туку и во однос на испорака на ефективна содржина. Обезбедува кристално чиста резолуција, слики, содржина во движење, формат на текст, итн.

Внатрешниот LED wallид за внатрешен простор е дизајниран за внатрешни апликации. Главните места каде што се користат видео-дисплеј за внатрешни медиуми предводени од просториите се малопродажни места, особено трговски центри, берзански простории, банка, аеродроми, аудиториуми, кина, корпоративни лоби, ресторани, продавници за мало, верски места, болнички лоби и кампуси, места за настани, саеми или изложеност, итн.

Во денешното брзо развивање на медијаска облик , мултифункционален, мултимедијален ЛЕР-екран со затворен Wallид брзо стана стандардна технологија за прикажување на мнозинството апликации на затворен видео екран да се забавуваат, информираат и рекламираат.

FX серијата на Priva има 3 големини на кабинети, флексибилна за која било форма и дизајн; Нема потреба strucutre за инсталација; внатрешна врска со кабелот. Сите горенаведени карактеристики осигурајте се дека се совршени за лесна инсталација.

P2.8 indoor wall mounted led display

Серијалот Priva Flex може да ги пробие вашите ограничувања во дизајнот: каша, шевови за арбитража, безжичен дизајн и високо прецизно шевове.

Indoor Fixed led display


ЛЕР дисплејот за мали димензии се користи во различни претприемнички и институции. Бидејќи неговиот мал интервал, висока дефиниција, модул со висока резолуција, мала големина, голема осветленост, мала потрошувачка на енергија се совршено применети. Во меѓувреме, деликатниот, динамичен дисплеј може да се исчисти од работ на сликата без бран и црн екран. Големата динамична изведба ќе донесе најголемо визуелно уживање.



Параметар на производи

Indoor Wall Mounted led screen -parameter

P2.8 Indoor wall mounted led display

Основаност може да се добијат: 0,11 мм кабинет со ЦПУ за грешка, непречено спојување, висока резолуција, задна репродукција на сликата

Priva FX varity shapes indoor wall mounted led display

Формите и големината можат да бидат прилагодени за вашите најжешки.


Indoor permanent led display

FX indoor led video wall-priva with no cable design

Внатрешноста на кабинетот е дизајниран со дупка од странична линија, не е изложена дополнителна жица.

P2.8 Indoor wall mounted for media

Алуминиумски кабинет со лесна обвивка обезбедува непречен и лесен екран на екранот.

front maintenance Indoor media video wall

Модулот го поддржува одржувањето на предниот магнет, адаптерот за напојување и системската картичка се фиксираат со предната завртка и побрзо забрзуваат.


No fan design Indoor wall mounted led screen








Indoor media led display with high stability


Дефинитивно, тоа е вашата прва опција за дисплејот што обезбедува без бучава, тивка околина. Ниту еден дизајн на вентилаторот, работата со ниска температура и доволно дисипација на топлина не ги предизвикуваат предизвиците на видео-wallидот со затворен LED. Со цел да се обезбеди добра дисипација на топлина, дизајнираме многу дупки на страната.

За прикажување, најважните настапи се висока стабилност, сигурност, долг животен век, висок контраст, униформност на бојата, висок контраст, јасен и оптимизација на сликата.

Wall mounted led display of indoor

Hotешки производи
Дома> Производи> Надворешен LED дисплеј фиксиран> Екранот за LED во затворен простор> Затворен LCD екран со монтиран Displayид
Испрати Испраќам барање
*
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати