Дома> Производи> Транспарентен LED дисплеј> Надворешен транспарентен LED дисплеј> Дисплеј за завеси предводена од решетки
Дисплеј за завеси предводена од решетки
Дисплеј за завеси предводена од решетки
Дисплеј за завеси предводена од решетки
Дисплеј за завеси предводена од решетки
Дисплеј за завеси предводена од решетки

Дисплеј за завеси предводена од решетки

Начин на плаќање:L/C,T/T,Paypal,Western Union

Инкотерм:FOB,CFR,CIF,FCA

Мин. Со цел:1 Set/Sets

Транспорт:Ocean,Land,Air

Порт:Shenzhen,Guangzhou

Опис на производот
Атрибути на производо...

Модел бр.PC50Ⅱ

БрендПрива

Способност за набавка...

ПакувањеДрвена кутија

Продуктивност2000m2/month

ТранспортOcean,Land,Air

Место на потеклоКина

Способност за снабдување20000m2/Year

СертификатISO2004

HS код8528591090

ПортShenzhen,Guangzhou

Начин на плаќањеL/C,T/T,Paypal,Western Union

ИнкотермFOB,CFR,CIF,FCA

Пакување и испорака
Продажни единици:
Set/Sets
Тип на пакет:
Дрвена кутија
LED дисплеј за завеса на решетка

Дисплеј за завеси предводена од решетки

При изборот на LED дисплеј на отворено, јачината на пикселите на дисплејот мора да биде избрана според растојанието на публиката. LED дисплеите на отворено генерално се поделени на P4, P6, P8, P10, P16 и така натаму според точката на точката.
Општо, може да се процени според поедноставената формула "Најдоброто растојание за гледање = точка од точка / (0,3 ~ 0,8)". На пример, со помош на дисплејот P16 со вртење на точки од 16 mm, оптималното растојание за гледање е 20-54 метри.

голем предводен екран на отворено со транспарентност може да биде спектакуларен, особено во текот на денот и ноќта. Јавноста може да види голема Надворешно предводено од транспарентен видео ид од долги растојанија, во сите типови услови на осветлување. Ова е огромна предност во однос на другите методи на рекламирање на екранот.

Самиот дисплеј навистина може да ја подобри перцепцијата на бизнисот од публиката. Овие типови екрани од големи размери и дигиталните билборди можат да се инсталираат скоро насекаде, дури и кај возила во движење. Овие екрани можат да направат големо влијание во вистинското опкружување. Главниот аспект е тоа што Надворешната предводена фасадна видео-медиумска фасада е исклучително моќна и покрај тоа што е неверојатно привлечна.


Повеќето згради сега побарувачката LED видео медиумите фасада дисплеј кој со право ќе се вклопуваат со естетиката на една зграда. Тој е ненаметлив и енергетски ефикасен. Тие трошат помалку енергија и предизвикуваат помалку загадување на светлината. Предводени од видео медиумите фасада пренесе информации што оди подалеку од самото присуство на фасадата. Тие обезбедуваат неограничен опсег за презентирање на брендови, вредности и пораки: текст, слики и анимации можат да бидат проектирани на контролните LED пиксели.

Меѓу различните методи што се користат, LED ленти може да се интегрираат, LED технологијата е интегрирана во ленти, а потоа во кабинет за да ги исполни точните барања на клиентот.

Сепак, LED фасадата за видео медиуми има големи побарувања за трајност на материјалот.

P25-31 Outdoor Transparent led screen building facade

Фукции на завеса за надворешна лента : без дизајн на вентилаторот, дизајн на лувер, голема пропустливост, предна инсталација и одржување, ниска моќност, висока ефикасна заштеда на енергија.

Outdoor Transparent led screen

Екранот за завеси од решетки го наруши ограничувањето на обичниот дисплеј, што дава визуелна смисла за привлекување на очните капаци на луѓето.

Тоа е симбол на LED индустријата и исто така го промовира просперитетот на LED дисплејот.

Outdoor led transparent video media facade with ultra- light weight

Алуминиумски материјал и мала тежина (само 7,5KG-11KG)

Priva Outdoor P25-31 Transparent led screen

Завесата за надворешна лента поддржува одржување на предниот и задниот дел. Според структурата на зградата, дизајнерите можат да изберат инсталација на ориентација на пејзаж и надолжна насока, а исто така да избегнуваат ветрови.

P25-31 High Permeable Media Facade led display

Завесата за надворешна решетка ги должи следниве перформанси: шуплив дизајн, пропустливост на светлина и транспарентност (до 80%) и силен анти-ветерски притисок.

High resolution P25-31 Outdoor Media facade display

Екстра висока осветленост, серија P25 може да биде до 8000 cd / ㎡-10000 cd / ㎡, усвоена од high-end DIP ламбата.

Outdoor High heat dissipation led transparent screen

Ултра-ниската потрошувачка на енергија може да заштеди повеќе енергија и исто така може добро да ја заштити животната средина. Потрошувачката на енергија е толку мала како 160W на метар квадратен без трговски систем за ладење и климатизација.

Led outdoor video media facade of Priva P25-31

Единствена количина е опфатена IP65: водоотпорна, огноотпорна, отпорна на прав, висока температура, ниска температура, заштита од гром и корозивна превенција.

Outdoor P25-31 Huge Transparent led display

Можеме да заштедиме повеќе трошоци за инсталација со едноставна челична рамка, лесна за инсталација.

Priva P25-31 Outdoor Hug LED Transparent Display

Квалитетот на нашата надворешна лента завеса е подобар од обичниот. Нашите производи се прилагодливи на сите временски услови, а исто така имаат и живописна боја, висока фреквенција на освежување, електростатско спречување и голема дисипација на топлина.

P25-31 Outdoor led transparent video wall

Едноставна работа и висока контрола

Не само што може да се поврзе со компјутер, графичка картичка, далечински предавател, туку и далечинска безжична контрола на кластерот, заменувајќи ја содржината во секое време.


Параметар на производи

Priva P25-31 Led Video media facade parameter

Преглед на компанијата

Factory GZ


Office 1SMT production lineSMT line

Auto module assembly line























Hotешки производи
Дома> Производи> Транспарентен LED дисплеј> Надворешен транспарентен LED дисплеј> Дисплеј за завеси предводена од решетки
Испрати Испраќам барање
*
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати